Home Nieuws

Laatste nieuws

Foto's Backpacken door China

PDF Afdrukken E-mail
Nieuws - Laatste nieuws
Geschreven door Marcel Martens   
zaterdag, 20 juni 2009 08:13
Tijdens onze reis zullen wij zoveel mogelijk foto's uploaden van ons avontuur door China. Dan heeft u een indruk van de waanzinnige cultuur die wij mogen beleven. Bekijk hier onze foto's.
 

Backpacken door China

PDF Afdrukken E-mail
Nieuws - Laatste nieuws
Geschreven door Marcel Martens   
zaterdag, 20 juni 2009 08:10
Het avontuur is begonnen. Lang hebben wij uitgekeken om te gaan backpacken door China. Volg ons en lees ons complete reisverslag. Wij bloggen van dag tot dag (zodra we over internet beschikken) ons avontuur.
 

Informatie over China

PDF Afdrukken E-mail
Nieuws - Laatste nieuws
Geschreven door Marcel Martens   
zaterdag, 20 juni 2009 08:06

Inmiddels zijn we begonnen aan ons backpack avontuur door China. Gaandeweg schrijven wij onze tips & tricks, do's en don'ts, algemene informatie en overige ervaringen die wij belangrijk vinden om met u te delen. Dit zodat u beter voorbereid op reis kunt gaan en optimaal kunt genieten van uw reis door China. Lees hier onze reisinformatie over China: tips & tricks, do's en don'ts etc.

Laatst aangepast op zondag, 12 juli 2009 10:35
 
donderdag, 02 april 2009 16:12

De nieuwe website van SomeThingMore is nu online. Hier vindt u van alles over de reizen die wij hebben gemaakt inclusief foto's en verslagen. Verder is hier een gehele sectie opgezet voor de Karpervisser zoals ikzelf. Ik zal hier regelmatig updates uitbrengen van de sessies die ik houd.

 
donderdag, 02 april 2009 16:07
Meld u nu aan en u kunt zelf uw reisverslagen plaatsen in onze gratis blog!